skip to Main Content

Tijdens ons eerste gesprek van ongeveer 1 tot 1,5 uur op locatie, vertelt u mij wat uw wensen zijn. Bij voorkeur met behulp van tekeningen van de bestaande toestand of van de locatie. Tevens geeft u, indien mogelijk, een indicatie van uw budget. Op mijn beurt vertel ik wat ik voor u kan betekenen en wat mijn ideeën zijn met betrekking tot uw bouwplannen. Na dit gesprek ontvangt u van mij, mits u dat op prijs stelt, een offerte voor de gevraagde diensten.

U kunt na dit gesprek ook aangeven of u gebruik wilt maken van een schetsochtend. Hiermee krijgt u al een indruk van mijn manier van werken en wat ik voor u kan betekenen.

Ik reserveer een ochtend om samen met u een aantal schetsen te maken. Aan het einde van de ochtend heeft u dan een goed idee wat voor een soort woning ik voor u kan ontwerpen. Wat u hier wel voor nodig heeft zijn tekeningen van het stuk grond waar u het huis wil laten bouwen en de bestemmingsplanbepalingen. Daarnaast moet u een redelijk idee hebben van uw wensen. U bent na die ochtend vrij om mij een verdere opdracht tot uitwerking te geven of om het bij de eerste schetsen te laten. Dit aanbod geld ook voor verbouwingen. De kosten van een twee uur durende schetsochtend bedragen € 350,- inclusief btw en ontvangt u retour indien u ons opdracht verleent.